Упродовж 13–17 листопада 2017 року у колегіумі проведено предметний тиждень інформатики та інформаційних технологій, у рамках якого відбувались заходи, спрямовані на повторення, зміцнення, поглиблення знань учнів з інформатики, технологій та трудового навчання.

Для інформаційного супроводу предметного тижня та розміщення програми заходів у понеділок в нашому навчальному закладі було облаштовано окремий стенд. З метою забезпечення зручного доступу колегіантів до інформації та можливості оперативного оновлення, програму заходів та правила змагань також розміщено на спеціально створеній веб-сторінці.

Центральним заходом тижня інформатики став «Кібер-квест» — командне змагання у двох номінаціях: представлення кімнати / навчального класу (промо-ролик або презентація) та пошукова гра. За підсумками змагань перемогу в обох номінаціях здобула команда дев’ятикласників «КіБоРги 4.0.9» (Андрій Музичук — капітан, Артем Тимошів, Дем’ян Маложенський, Назарій Губик). Достойними і сильними конкурентами для них упродовж усього тижня були команди восьмикласників «The_Super_Friends» (Владислав Бабінчук, Денис Мазярчук) та «MRCorporation» (Ростислав Карманський, Михайло Товпига, Павло Тихонюк).

З вівторка по п’ятницю на інформаційному стенді було представлено матеріали рубрики «Навіщо вивчати інформатику?». Своїм досвідом щоденної роботи з комп’ютером радо ділились випускники колегіуму та інших шкіл Бучача: Іван Сидорчук, Ілля Плаксій, Роман Грамяк, бр. Яків Богдан Шумило ЧСВВ, бр. Юрій Карвацький.

У середу, 15 листопада, у 8 класі проведено відкритий урок на тему «Типи посилань на комірки в Excel», а наступного дня учні колегіуму мали нагоду переглянути захоплюючий документальний фільм «The Light Bulb Conspiracy», у якому розглянуто питання розвитку сучасних технологій та їх зв’язок із глобальними проблемами людства.

У понеділок, 20 листопада, офіційно оголошено підсумки предметного тижня інформатики та інформаційних технологій, проведено нагородження переможців Кібер-квесту, а також вручено символічні призи усім учасникам змагання. Продовжуючи традицію попередніх років, учнів колегіуму було заохочено до участі у «Годині коду», яка буде проводитись у рамках міжнародного проекту «Computer Science Education Week» у грудні 2017 року.

Вчителі інформатики, технологій та трудового навчання висловлюють вдячність колегіантам за участь у заходах, та колективу колегіуму — за надану організаційну підтримку і допомогу у проведенні заходів.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com