З 2 по 6 листопада 2015 року у колегіумі проходив предметний тиждень інформатики та інформаційних технологій. Цьогоріч увага акцентувалась на заохоченні учнів до занять програмуванням, на важливості й необхідності вивчення основ алгоритмізації та систем програмування.

На інформаційному стенді впродовж усього тижня учні колегіуму мали змогу, насамперед, дізнатись програму щоденних заходів, довідатись про цікаві та веселі факти з життя програмістів, розв’язати ребуси. У вільний від уроків час отримали можливість переглянути відеоролики та пройти своєрідний лікбез стосовно ефективної праці з прикладним програмним забезпеченням.

З понеділка до п’ятниці тривав конкурс електронних проектів.

У середу, 4 листопада, проведено позакласний захід «Coding? Easy!» («Програмування — це просто!»), під час якого колегіанти та педколектив переглянули мотивуючі відео про важливість оволодіння основами програмування, повеселились завдяки інсценізаціям програмістських «приколів», спробували свої сили у створенні нескладних програм засобами візуального редактора та вкотре мали можливість поміркувати над власним вибором у житті: «Бути виконавцем команд, чи творцем коду».

Вчителі інформатики, технологій та трудового навчання висловлюють вдячність колегіантам за участь у конкурсах, та колективу колегіуму — за надану організаційну підтримку і допомогу у проведенні заходів. При нагоді також запрошуємо наших учнів долучитись до заходів Міжнародного тижня інформатики та Години коду впродовж 7–13 грудня 2015 року.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com