У колегіумі 31 жовтня відзначався Всесвітній день заощаджень. А впродовж 3–7 листопада у навчальному закладі було проведено Тиждень фінансової грамотності, до якого були залучені учні 10-11 класів.

Упродовж тижня колегіанти розв’язували криптограми та кросворди, що давало можливість учням проявити свої знання з фінансової грамотності.

У рамках тижня фінансової грамотності одинадцятикласники на уроках економіки удосконалили свої знання щодо функцій та видів грошей у сучасному світі, проаналізували фінансову систему України та вплив різних чинників на курс національної валюти. На факультативі з основ фінансової грамотності в 10-А класі на тему «Обачлива фінансова поведінка» (вчитель Тереняк Н.В.) учні мали змогу практично розвивати навики з ведення фінансів в розумний та обачливий спосіб, ставати фінансово грамотними.

Учні 10-11 класів брали участь в конкурсі малюнків на тему «Національний банк майбутнього». Переможцями конкурсу стали учні 11-Б класу — Полуситок Д., Калашніков І. та 11-В класу — Стасюк В., ІІ місце зайняли учні 10-Б класу — Боднар М. та Гуляк Н.

Переможці нагороджені призами.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com