На сьогоднішній день фізична культура є важливим чинником для підвищення соціальної і психологічної активності людей. Кожен повинен дбати про своє фізичне здоров’я, адже воно є складовою щастя. Науковцями доведено, що здорові люди менше піддаються стресам та хворобам, у них сильний імунітет. Про це і дбають колегіанти.

Уже ввійшло у звичку напередодні Дня захисника Вітчизни проводити у нашому колегіумі «Козацькі забави». Мета заходу — не лише фізичний розвиток школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів, загальнолюдських цінностей козацької моралі. Цьогоріч вони пройшли у монастирському парку. Участь у змаганнях взяли команди 8-11 класів.

Колегіанти змагалися у різноманітних конкурсах: представлення команд, перетягування канату, стрільба, попадання ядром у колесо, передавання м’яча, попадання м’ячем у трубу, метання довбні… Безперечно, окремі завдання були важкуваті, але цікаві. Погода теж нам сприяла.

Всі із захопленням спостерігали за наймолодшими учасниками — восьмикласниками. Їхньому бажанню перемогти треба позаздрити. Вони з честю витримали всі випробування.

Кожен конкурс мав своїх лідерів. Та не настільки важливо, хто переміг. Такі змагання згуртовують колективи, виховують вміння співпрацювати єдиною командою. І все ж переможці були вибрані з двох вікових груп 8–9 та 10–11 класів. У старшій групі перемогу здобула команда 11-Б, а в молодшій — 9-А класу. Учасників свята директор колегіуму о. Іриней Гумен ЧСВВ нагородив грамотами. Та найбільшою винагородою був спільний козацький куліш із грибами та шашликом.

Дуже добре, що в нашому навчальному закладі організовуються такі конкурси, в основі яких лежить фізична та військова підготовка. Таким чином ми забезпечуємо впевнене майбутнє нашої держави.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com