У суботу, 22 червня, відбулося Свято випускників 2024 року. Урочистості розпочались з подячної Божественної Літургії, яку очолив директор ліцею о. Пантелеймон Саламаха ЧСВВ. Йому співслужили префект, вчитель та вихователь о. Теодор Дутчак ЧСВВ, а також батьки випускників о. Ігор Пагулич та о. Михайло Неїжмак.

Право покласти квіти до меморіальної дошки наших полеглих героїв було надане кращим учням ліцею Максиму Мариновському та Юрію Мазярчуку.

Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти відбулось на внутрішньому подвір’ї. Семеро ліцеїстів, Максим Климик, Віталій Крамар, Тарас Легіневич, Юрій Мазярчук, Максим Мариновський, Максим Неїжмак, Ігор Савчин, були нагороджені золотими медалями. Зі словами привітань до випускників звернувся директор о. Пантелеймон та класний керівник 11-А Галина Крамар. Батьківське благословення дітям уділили о. Ігор Пагулич та п. Леся Стащук, а п. Лариса Лубик склала щиру подяку класним керівниками та вихователю 11 класів. Віталій Крамар з 11-А та Максим Климик з 11-Б від імені випускників висловили вдячність усім, хто впродовж років дбали про духовне зростання, освіту, виховання, смачне й здорове харчування та комфортне проживання учнів у стінах ліцею.

Під час святкового обіду відбулась цікава лотерея та пісенний конкурс. З особливим привітанням на захід завітали учасники Школи християнського аніматора. Згодом випускники переглянули захоплюючі відеоспогади про роки, проведені в ліцеї, вправлялися в уважності, спритності, хореографії і навіть у прогнозах на 10 років вперед! Оригінальні й веселі поради пролунали у відеозверненні до майбутніх ліцеїстів. Свято завершилось словами вдячності, спільним виконанням бансу та побажанням многих і благих літ для випускників.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com