28 травня в ліцеї відбулося свято вшанування переможців олімпіад, конкурсів, різноманітних змагань «Майбутнє твориться сьогодні». Ведучими заходу були учні 10-Б класу Курцеба Максим та Юрків Володимир. Розпочали свято з виконання гімну ліцею.

Директор ліцею о. Пантелеймон вручив символічний ключ до знань та нагородив грамотами та цінними подарунками номінантів.

Переможцями стали:

у номінації «Інтелектуал року»

  • Климик Максим — переможець ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (ІІІ місце), переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії (І місце), географії (І місце), української мови (ІІ місце) та англійської мови (ІІІ місце), переможець ІІ етапу мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка (ІІІ місце), переможець районного та учасник Всеукраїнського етапів олімпіади «Юні знавці Біблії».
  • Крамар Віталій — переможець ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології (І місце), переможець ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (ІІІ місце), переможець ІІ етапу конкурсу з української мови ім. П. Яцика (ІІІ місце).
  • Мазярчук Юрій — переможець ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології (ІІІ місце) та хімії (ІІІ місце), переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії (І місце), інформаційних технологій (ІІ місце) та фізики (ІІ місце).

у номінації «Ерудит року»

  • Штурмак Андрій — переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства (І місце), історії (ІІ місце), географії (ІІ місце), фізики (ІІІ місце), інформаційних технологій (ІІІ місце), переможець районного та учасник Всеукраїнського етапів олімпіади «Юні знавці Біблії».
  • Мариновський Андрій — переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики (ІІІ місце), інформатики (ІІІ місце) та географії (ІІІ місце).

у номінації «Перспектива року»

  • Ябчаник Василь — переможець ІІ та учасник ІІІ етапу конкурсу-захисту пошуково-дослідницьких робіт МАН України, переможець ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (ІІ місце).
  • Хоровець Максим — переможець районного етапу (ІІІ місце) та учасник Всеукраїнського етапу олімпіади «Юні знавці Біблії», переможець ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії (ІІІ місце).
  • Вуїв Андрій — переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій (ІІІ місце).
  • Близнюк Василь — переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії (ІІ місце).
  • Бойчук Владислав — переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії (ІІ місце).
  • Грибіж Євген — переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій (ІІІ місце).

у номінації «Відкриття року» нагороджена команда ліцеїстів у складі Климика Максима, Савчина Ігоря, Крамара Віталія, Неїжмака Максима та Штурмака Андрія, яка виборола перемогу у VІІ Відкритому західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE».

у номінації «Золотий голос ліцею» нагороджено хор ліцею у складі: Лубика Петра, Гнатіва Данила, Пагулича Андрія, Дубика Андрія, Неїжмака Максима, Гелетея Василя, Іванціва Віталія, Михайлуся Дениса, Дутки Даниїла, Штурмака Андрія, Яворського Богдана, Федорчука Павла, Удуда Максима, Терноля Михайла, Микицея Дмитра, Бабія Олега, Стронянського Івана, Сербенського Миколи.

у номінації «Спортсмени року» отримали нагороди волейболісти, футболісти та тенісисти: Анчишкін Максим, Вашкевич Назар, Гнатів Данило, Дубик Андрій, Гринкевич Віталій, Іванців Віталій, Шкварок Владислав, Ткачук Іван, Євчун Володимир, Драбик Максим, Крисюк Василь, Горівчук Назар, Петринка Андрій, Бойчук Іван.

у номінації «Краща команда року — «Сокіл» отримали нагороди абсолютні переможці районного етапу військово-спортивної гри «Джура» («Сокіл»): Барбака Ростислава, Неїжмака Максима, Крамара Віталія, Дубика Андрія, Петринку Андрія, Федуна Максима, Уніята Мар’яна, Драбика Максима, Гнатіва Данила.

у номінації «Екологічна агітбригада року» нагороджено переможців районного та обласного етапів шкільних агітбригад Неїжмак Максим, Штурмак Андрій, Яворський Богдан, Михайлусь Денис, Дутка Данило та Близнюк Василь.

у номінації «Творча особистість року» отримали нагороди поети-початківці: Лапка Василь, Гойда Микола, Облещук Владислав, Федорчук Павло, Тлустий Олександр, Шунц Віктор та Неїжмак Максим.

у номінації «Активіст року» нагороджено учасників ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Пирога Дмитра, Суширибу Івана, Хомка Максима, Луціва Юрія, Сиротюка Дениса, незмінного фотокореспондента та оператора Стащука Остапа, учасника братства Святого Йосафата, оригінального екскурсовода Барбака Ростислава, пластуна Білика Романа, неперевершених акторів Лазара Івана, Неділенька Юрія, Кубітовича Назара та Кравчука Назара, неординарного та оригінального Колодія Андрія, помічників у всіх справах Поповича Віталія, Ніколенка Миколу та Сиротюка Дениса.

Святе зерно, як символ розуму, науки, добра засівають в учнівські душі педагоги. У променях надії і краси до світлих знань проростає воно, прикрашаючи собою всесвіт. Учителі ліцею — неординарні особистості, відповідальні та дбайливі, розсудливі і доброзичливі, люблять і поважають учнів, молоді, талановиті, оптимістичні, творчі вишукані серця. Завдяки їхній нелегкій праці ліцеїсти мають багато здобутків в олімпіадах, конкурсах, різноманітних змаганнях.

Директор ліцею о. Пантелеймон вручив подяки вчителям, вихователям та всім працівникам ліцею за високий професіоналізм, креативність, відданість у роботі з учнівською молоддю. А хор ліцею подарував педагогам пісню «Спасибі Вам, рідненькі вчителі».

Про атмосферу родинного комфорту в ліцеї дбає директор о. Пантелеймон Саламаха ЧСВВ. Він прагне, щоб у закладі освіти зростала духовність і доброта, особистість і обдарованість, мислення і майстерність, інтелект, індивідуальність, науковість, наполегливість, активність, національна свідомість, талант і творчість. Заступник директора з навчально-виховної роботи Роман Дем’янчук вручив подяку директору ліцею від ліцейної спільноти.

Не відомо, як складеться майбутня доля наших ліцеїстів, але впевнено можна сказати, що всі вони стануть хорошими Людьми. І сьогоднішнє свято «Майбутнє твориться сьогодні» яскраво підтверджує це!

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com