Запрошуємо всіх охочих на День відкритих дверей до Бучацького ліцею імені Святого Йосафата. Захід розпочнеться 25 травня 2024 року об 11:00. Програму дня можна переглянути на сторінці події. Для тих, хто з певних причин не матиме змоги бути присутніми в закладі освіти, є можливість побувати на цьому заході онлайн на платформі Google Meet:

https://meet.google.com/kfd-jqvu-bdj

Ліцей імені Святого Йосафата є закладом загальної середньої освіти, в якому надають освітні послуги для учнів 7–11 класів (базова середня освіта та повна загальна середня освіта).

Наш ліцей — місце, де кожен має можливість всесторонньо розвинути свої здібності, здобути ґрунтовні знання, по-новому поглянути на традиційне шкільне життя. У закладі освіти панує доброзичлива атмосфера, приділяється максимальна увага кожному учню, створено умови для мотивування і сприяння розвитку сильної і творчої особистості.

Усі ліцеїсти забезпечені гуртожитком та чотирьохразовим харчуванням. Після закінчення ліцею наші випускники мають можливість вступити до будь-якого вишу України та світу.

Відео про День відкритих дверей 2023:

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com