Свято випускників 2022 року розпочалося подячною Святою Літургією у наміренні за благословенний вибір життєвої дороги випускників та їх батьків. На Богослужіння коридором вишитих рушників, які тримали батьки, о. Пантелеймон, в.о. директора ліцею, класний керівник Варварчук О.Б. та вихователь ГПД Велещук В.Й. завели випускників до церкви. Після Літургії екс-директор ліцею о. Іриней Гумен ЧСВВ привітав ліцеїстів та побажав їм щасливої долі та життєвої мудрості, а отець Йосафат, духівник ліцею, подарував кишенькові молитовнички.

Опісля гарними епітетами, влучними характеристиками ведучі запросили на урочисте вручення свідоцтв випускників, а батьки благословили дітей короваєм та іконою. В.о. директора ліцею о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ, привітав присутніх зі святом, вручив свідоцтва про закінчення повної загальної середньої освіти та альбоми. Також для випускників підготували буклетики та символічні медальки.

Дуже урочисто та оригінально цього року прозвучав Гімн України під музичний супровід бандури та скрипки у виконанні Наталії Клебан та Антоніни Подольської. Дівчатка також подарували випускникам пісні.

Наші випускники Вонсяк В., Максимлюк Н. та Василюк В. теж дуже гарно виконали пісні для батьків та вчителів.

Дорогі випускники! Бажаємо Вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ви прагнете зараз, адже від цього залежить ваше майбутнє.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com