18 грудня 2020 року відбулося театралізоване дійство «Іде святий Миколай, ти добром його стрічай» за участі учнів 8 класу під керівництвом вихователя п. Галини Гладун. Ведучими свята були Козюк Максим та Колодій Андрій. Ліцеїсти читали вірші про святого Миколая та розповідали про його життя.

Вокальний ансамбль ліцею під керівництвом п. Олега Шкляренка супроводжував театралізоване дійство піснями «Святий Миколай», «Даруй добро», «Миколай», «Ой хто, хто Миколая любить». Дуже цікавою та змістовною була сценка про святого Миколая, який допоміг убогій родині придбати дарунки та вшанувати святого. Дійство повністю супроводжувалося мультимедійною презентацією.

Учасники заходу нагадали усім, що святий Миколай є символом Добра і Милосердя. Він дає нам гарний приклад живої та жертвенної любові до Бога і ближніх. І кожен із нас повинен бути помічником святого Миколая: бути милосердним до бідних та знедолених, творити добро та мати сильну віру в Бога, дарувати любов. В кінці до нас завітав Святий Миколай і всіх наділив солодкими та смачними подарунками.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com