Звуками веселих мелодій «Jingle Bells» 19 грудня 2019 року в Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата розпочалося театралізоване дійство «Йде святий Миколай, ти добром його стрічай». Ведучими свята були Мазярчук Денис та Улей Олег.

Під час заходу учасники розповідали про історію улюбленого зимового свята, прославляли Миколая Чудотворця віршами та легендами. За допомогою інсценізованих композицій учні намагалися донести до глядачів цікаві історії життя святого та чуда, які він творив. Вокальний ансамбль колегіантів під керівництвом п. Олега Шкляренка супроводжував театралізоване дійство піснями «Свято Миколая», «Робіть добро», «Миколай», «Ой хто, хто Миколая любить». Всі присутні переглянули мультимедійну презентацію про ікони й церкви святого Миколая та відеофільм «Святий Миколай Чудотворець».

Ведучі свята нагадали усім, що святий Миколай є символом Добра і Милосердя, а свято Миколая — це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні.

Оскільки учні колегіуму були слухняними і старанно навчалися, то Святий Миколай завітав до них на свято. Радість, усмішка та щирість в очах колегіантів ще раз переконали усіх присутніх , якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com