Червневий вечір! Синь яка безкрая!
Цей день Ви всі не зможете забуть —
Колегіум сьогодні проводжає
Вас у життя щасливу довгу путь.

Свято випускників 2019 року розпочалося Святою Літургією у наміренні за благословенний вибір життєвої дороги випускників та їх батьків. Опісля відбулося урочисте вручення свідоцтв, яке проходило у досить незвичній обстановці.

Цьогоріч це був космічний круїз на зоряному космолайнері, на борт якого класний керівник п. Марія Яремко запросила своїх випускників, давши кожному неперевершену характеристику.

Вже стало традицією на урочистостях вшановувати пам’ять загиблих Героїв, захисників України, серед яких є і наш випускник 2009 року Ігор Костенко. Право покласти квіти до меморіальної дошки І. Костенку надали кращим учням колегіуму: Тихонюку Олегу та Новаку Михайлу.

Директор колегіуму о. Іриней Гумен, ЧСВВ, привітав присутніх зі святом та вручив свідоцтва та альбоми. Він побажав випускникам обрати свої пріоритети у житті, зробити правильний життєвий вибір та запросив щороку навідуватися в колегіум, адже цей випуск був найкращим.

Привітати колегіантів зі святом прийшли малюки, майбутні колегіанти, діти та внуки вчителів колегіуму. Своїм виступом вони вразили всіх присутніх, адже пообіцяли швидко підростати і гарно вчитись, ще й зарядку ввести в закладі освіти.

Відео з життя колегіантів внесло ностальгійну нотку, бо пригадались всі приємні моменти життя в закладі освіти, починаючи з 8 класу.

Випускники подякували учителям, духовним наставникам та працівникам колегіуму за те, що вони заміняли батьків, допомагали у різних життєвих ситуаціях, що вели непростою дорогою віри до Бога, підтримували і розраджували у нелегкий час, готували делікатеси та робили зручним і затишним їхнє проживання в навчальному закладі та подарували зірки на пам’ять про себе з власним фото.

Батьки благословили дітей короваєм і побажали:

Прийміть від нас цей хліб святий,
Як символ життя й достатку.
Пронесіть його з гідністю через життя,
щоб вами пишалися мати і батько.

Дорогі випускники! Бажаємо Вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ви прагнете зараз, адже від цього залежить ваше майбутнє. Хай береже вас Бог, молитва матері і добра батьківська порада!

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com