24 травня у колегіумі відбулося свято вшанування переможців олімпіад, конкурсів, різноманітних змагань на районному та обласному рівнях «Майбутнє твориться сьогодні».

Ведучими заходу були учні 10-А класу Мигалик Дем’ян та Івасюк Михайло.

Директор колегіуму о. Іриней вручив символічний ключ до знань Тихонюку Олегу та Новаку Михайлу, яких визнано переможцями в номінації «Ерудит року», а також нагородив грамотами та цінними подарунками.

Переможцями в наступних номінаціях стали:

«Знавець шкільних наук» — учень 10-А класу Мигалик Дем’ян;

«Творча особистість року» — учень 8 класу Максимлюк Назар, учень 9-А класу Мазярчук Денис, учень 10-А класу Ледней Ян;

«Обдарована особистість року» — учень 8 класу Гладун Максим, учень 9-А класу Олійник Валентин, учень 9-Б класу Максимлюк Ярослав; учень 11 класу Бойко Степан;

«Інтелектуальна надія» — учні 9-А класу Лукавенко Матвій та Бабінчук Владислав, учень 10-А класу Пастушак Ігор, учні 10-Б класу Велещук Василь та Музичук Андрій;

«Голос колегіуму» — вокальний ансамбль колегіуму «Акорд» у складі Міронічева М., Карпика Н., Катрича Л., Гнатіва Р., Лаврука М., Максимлюка Н., Винника Д., Цапчука І., Павлишина В., Лукавенка М., Сивака І., Каганця Є., який здобув гран-прі у районному фестивалі-конкурсі  духовної пісні «Молитва за Україну»;

«Відкрий світ — відкрий себе» — екологічна агітбригада «ECOSTYLE» у складі Мигалика Д., Івасюка М., Міронічева М., Карпика Н., Леднея Я., Велещука В., Максимлюка Н., яка стала переможцем районного конкурсу «Земля — наш спільний дім»;

«Спортсмени року» — футбольна команда колегіуму у складі Гадя Романа, Гринди Назара, Мельника Павла, Музики Віталія, Новака Михайла, Тихонюка Олега, Токарєва Юрія, Коцана Станіслава, Лаврука Максима, Ониськіва Назара, Павлишина Сергія, Смаля Олега, яка виборола ІІ місце у районних змаганнях з футболу;

«Спортсмени року» — волейбольна команда колегіуму у складі Боляка Ярослава, Боляка Андрія, Максимлюка Назара, Максимлюка Ярослава, Каганця Євгена, Товпиги Михайла, Кушнірчука Миколи, Владики Андрія, Мельника Павла, яка виборола ІІІ місце у міжшкільному турнірі з волейболу пам’яті Героїв Небесної Сотні Ігоря Костенка та Василя Мойсея;

«Найкраща команда року» — команда «Сокіл» у складі Лаврука Максима, Катрича Любомира, Мигалика Дем’яна, Талабірчука Івана, Сивака Івана, Пастушака Ігоря, Смаля Олега, Міронічева Мирослава, Дем’янюка Іллі, яка посіла ІІ місце у районному етапі дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Переможці усіх номінацій були нагороджені цінними подарунками.

Нагороди одержали також переможці та учасники Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» та Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «Лелека — 2019».

Тихонюк Олег, прем’єр-міністр учнівського парламенту, звернувся до колегіантів з напутнім словом і передав символічний ключ до знань Мигалику Дем’яну, який взяв на себе обов’язок і запевнив, що в наступному навчальному році учні колегіуму розкриють «брами успіху», маючи такий символічний ключ до знань і талантів.

Святе зерно, як символ розуму, науки, добра засівають в учнівські душі педагоги. В променях надії і краси до світлих знань проростає воно, прикрашаючи собою всесвіт. Вчителі колегіуму — неординарні особистості, відповідальні та дбайливі, розсудливі і доброзичливі, люблять і поважають учнів, молоді, талановиті, оптимістичні, творчі вишукані серця. Завдяки їхній нелегкій праці колегіанти мають багато здобутків в олімпіадах, конкурсах, різноманітних змаганнях.

Директор колегіуму о. Іриней вручив подяки вчителям та вихователям за високий професіоналізм та креативність у роботі з учнівською молоддю.

Про атмосферу родинного комфорту в колегіумі дбає директор о. Іриней. Він прагне, щоб у навчальному закладі зростала духовність і доброта, особистість і обдарованість, мислення і майстерність, інтелект, індивідуальність, науковість, наполегливість, активність, національна свідомість, талант і творчість.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Дем’янчук Р.П. вручив подяку директору колегіуму о. Іринею від колегіантської спільноти.

Не відомо, як складеться майбутня доля наших колегіантів, але впевнено можна сказати, що всі вони стануть хорошими Людьми. І сьогоднішнє свято «Майбутнє твориться сьогодні» яскраво підтверджує це!

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com