Поміж численних дат у календарі є дні, коли настрій усієї країни по-особливому піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто святкує День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і виблискують посмішками вихованців та педагогів.

5 жовтня у нашому колегіумі по-особливому відзначили Всеукраїнський день вчителя. Підготували свято учні 11 класу з класним керівником М.Ф. Яремко та вчителем художньої культури О.М. Шкляренком.

Того ранку шкільні коридори, учительська, актова зала були прибрані осінніми квітами. Справді, у прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. А цьогорічна осінь незбагненна, вона подарувала нам і тепло, і чудове розмаїття кольорів.

Тож одинадцятикласники зустрічали вчителів під звуки українських пісень. Для вчителів готували сюрприз.

Старшокласники мали насичений робочий день учнівського самоврядування,

Самі ж винуватці свята отримали свій «вихідний», на який вони заслуговують. Після уроків учнів та педагогів чекало продовження святкової програми в актовій залі. Там наших дорогих вчителів зустріли радісними привітаннями, піснями, теплими, інколи жартівливими, приємними словами, найщирішими побажаннями, як від учнів, так і від випускників.

Свято проходило у формі незвичного уроку, присвяченого найпопулярнішій темі сезону — Дню вчителя. У ході «уроку» використано чимало інноваційних технологій: інтерв’ю, мультимедійні презентації, власноруч виготовлені нагороди та складені пісні, дослідження на тему «Як впізнати вчителя колегіуму», відео-вітання від випускників колегіуму різних років: вітання з м. Терні (Італія) від о. Василя Романюка, випускника 2003 року; бр. Івана Гривнака (Міжєпархіальна семінарія св. Леопольда в Хайлігенкройці, Австрія), випускника 2009 року; Юрія Карвацького (м. Львів), випускника 2011 року; семінаристів Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ братів Юрія та Андрія Шабанових, Павлика Андрія, Тимчука Андрія, Хомина Андрія та семінариста Київської православної семінарії Назарія Тимківа.

На свято запросили «Золотий фонд колегіуму» — педагогів, які зробили великий вклад у наш навчальний заклад і вийшли на заслужений відпочинок. Вони на мить повернулись у минуле. Були безмежно щасливі побувати на святі. Оплесків чимало, усмішки щирі, обговорень багатенько. Виходить, свято вдалось. Ми щасливі, коли усміхаються вчителі завдяки нам.

Від усіх учнів колегіуму хочу ще раз висловити вдячність всьому вчительському колективу за турботу, виховання, за те, що щедро засіваєте знання. Ми раді, що ви в нас є. Ви для нас не лише просто вчителі, які виконують свою роботу, а духовні наставники й другі батьки.

Дякуємо Вам, любі наші педагоги, що світиться в душі — від Вас.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com