«Благослови нас, добрий Боже,
благослови, Пречиста Мати,
хай Ваша ласка допоможе
щасливо рік шкільний почати!»

Першовересень знову завітав до нашого колегіуму. Цьогоріч навчальний заклад поповнився новими учнями з різних областей України: Тернопільської, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Житомирської.

На свято завітали поважні гості: перший директор і відновник Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата о. Іван Майкович, ЧСВВ та о. Августин Стрижик, ЧСВВ, магістр новіціату Крехівського монастиря.

У нашому навчальному закладі існує добра традиція: в дні урочистих свят вшановувати тих, хто звеличив нашу землю, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною,  мирною блакиттю небес. Тому Мигалик Дем’ян та Ледней Ян поклали квіти до меморіальної дошки Герою Небесної Сотні, випускнику колегіуму 2009 року Ігорю Костенку.

Зі словами вітання до колегіантів звернувся директор колегіуму о. Іриней Гумен, ЧСВВ. Учнів, батьків, усіх гостей свята привітав також о. Іван Майкович, ЧСВВ, побажав пам’ятати батьківські поради та материнські настанови.

Свято завершилося у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього виконанням гімну колегіантів «Владико, отче, Йосафате», молитвою «Під Твою милість прибігаємо» та благословенням освяченою водою.

Важливо усвідомити, що всі повинні подбати про те, щоб на першому місці в житті кожного з нас, а особливо колегіантів, був Господь Бог, тоді все інше буде на своїх місцях.

Відкриймо очі…
Відкриймо душу…
Відкриймо своє серце для Ісуса…
Не будьмо байдужими…
І все із Богом буде добре!

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com