25 травня 2017 року у Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата відбувся Прощальний вечір з випускниками. Ведучими свята були Наконечний Юрій та Озарко Микола. Випускники 2017 року були представлені у 7 номінаціях: «Найрозумніший», «Спортсмен року», «Містер доброта і скромність», «Голос колегіуму», «Містер загадковість», «Юний мандрівник» та «Найпомітніший колегіант». З особливим захопленням і цікавістю усі присутні переглянули відеопрезентації про чудове колегіантське життя учнів 11 класів. Веселі сценки, пісні, гумористичні віршики про кожного випускника не залишили нікого байдужими.

Активними учасниками святкової програми були учні: Боюк Р., Марценюк О., Тимчук А., Лизуник Т., Янчак А., Ніколенко С., Керницький А., Волощук М., Нечесний Я., Романець Р., Ласий Н., Терлецький Р., Губик Ю. та інші.

На згадку про неповторні та незабутні роки, проведені у Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата, випускники отримали ексклюзивну листівку.

На завершення вечора одинадцятикласники виконали урочисту пісню «Колегіум — науки джерело», залишивши у ній свої авторські рядки.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com