27 квітня 2017 р. у колегіумі відбувся День цивільного захисту та комплексних об’єктових тренувань. До участі в ньому було залучено весь колектив працівників та учнів колегіуму, які удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.

Упродовж дня колегіанти мали можливість переглянути фотовиставку «Чорнобиль не має минулого часу» та виставку стінгазет та малюнків на тему «Безпека в житті — життя в безпеці».

Відповідно до сценарію Дня було відпрацьовано евакуацію учнів та всіх працівників колегіуму з будівлі навчального закладу, використання індивідуальних засобів захисту через умовну надзвичайну ситуацію.

Між десятикласниками на уроках «Захисту Вітчизни» проведено змагання-естафету з елементами виконання нормативів з одягання протигаза, транспортування потерпілого, контрольних завдань за програмою «Цивільний захист».

У актовому залі учні переглянули відеопрезентацію «Надання першої медичної допомоги». Пізніше команди всіх учнів 8–11-х класів взяли участь у змаганнях «Рятівник», під час яких відповідали на теоретичні питання, демонстрували практичні вміння щодо надання першої домедичної допомоги при різних ушкодженнях, а також проводили реанімаційні заходи. Переможцем змагань стали восьмикласники.

На завершення Дня цивільного захисту колегіанти та вчителі переглянули відеофільм «За секунду до Чорнобильської катастрофи».

На підсумковій лінійці переможці змагань нагороджені грамотами.

«День цивільного захисту» пройшов організовано, динамічно і цікаво, працівники і учні колегіуму усвідомили потребу та важливість завдань цивільного захисту, адже кожен із нас має бути готовим до будь-яких непередбачуваних ситуацій, особливо — в такий неспокійний для країни час.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com