Упродовж 27–31 березня 2017 року колегіанти приєдналися до всесвітньої акції «Global Money Week», яка має за мету інформувати молодь про гроші як один із видів ресурсного забезпечення.

Учні мали можливість ознайомитися з українськими купонами, розгадувати кросворди, криптограми.

29 березня відбулася зустріч з представником «Ощадбанку» Крамаром О.І., в ході якої колегіанти мали можливість ознайомитись з питаннями банківської справи: як і де краще зберігати гроші, розраховуватись платіжними картками, користуватись послугою Mobile-банкінг «Ощад 24/7».

У четвер, 30 березня, було проведено квест «Фінанси співають романси» серед учнів 8–11 класів. Колегіанти розв’язували питання різного типу — задачі математичного та логічного характеру, ребуси, за що отримували замість балів сувенірні гроші. Чим складніші були завдання, тим більшу суму могли отримати.

Завершальним етапом квесту була лотерея «Лото-шанс», яку можна було придбати за зароблені гроші. Ціна однієї становила 200 грн. Найцікавіше було спостерігати за тим, хто є найбільшим щасливчиком, адже можна було виграти подарунок від банку у розмірі 750 грн, джек-пот, або ж сплатити кредит банку і втратити зароблену суму.

В кінцевому результаті переможцями стали учні 10-Б класу, які на власному рахунку мали найбільшу суму грошей — 5950 грн. та були нагороджені солодким фруктовим призом.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com