З 25 лютого по 2 березня 2013 року у колегіумі проходив предметний тиждень інформатики. Заходи, проведені у рамках предметного тижня, були спрямовані на повторення, зміцнення, поглиблення знань учнів з інформатики, технологій та трудового навчання.

Впродовж усього тижня учні колегіуму мали змогу ознайомитись з останніми новинами та цікавими фактами зі світу сучасних інформаційних технологій; порадами для ефективної праці з ПК та ППЗ; наочними матеріалами, які ілюструють апаратну складову комп’ютера, які були розміщені на відповідних інформаційних стендах навчального закладу.

З вівторка до п’ятниці тривав конкурс електронних проектів.

У середу, 27 лютого, відбувся ігровий турнір. Переможцями стали:

- Солодкий Михайло (8 клас) — серед учнів 8–9 класів;
- Волков Олег (11-В клас) — серед учнів 10–11 класів.

Наступного дня, у четвер, 28 лютого, колегіанти мали змогу продемонструвати свої знання під час позакласного заходу «Гра-змагання з інформатики». Перемогу здобула команда «Game experience» на чолі з капітаном Муравою Павлом (11-В клас). Почесне друге місце — у команди «DDR-5», яку очолив Нестерук Назарій (11-В клас).

Вчителі інформатики, технологій та трудового навчання висловлюють вдячність колегіантам за участь у конкурсах та змаганнях, та колективу колегіуму — за надану організаційну підтримку і допомогу у проведенні заходів.

Пожертва

Пожертва

Газета

Газета «Цвіт нації»

YouTube-канал

Державна служба якості освіти
JSN Solid is designed by JoomlaShine.com