Природничі науки — найзагадковіші і найцікавіші. В цьому могли переконатись учні під час проведення предметного тижня біології та хімії, який проходив з 15.02 по 19.02 2016 року.

У рамках Тижня колегіанти мали змогу переглянути усний журнал «Тварини та рослини, які згадуються в Біблії», відеоролики «У світі рекордів», ознайомитися з науково-дослідницькою роботою члена МАНу, учня 11-А класу Полевого Миколи на тему «Породи великої рогатої худоби в Україні».

Найбільш вражаючим заходом Тижня був науково-хімічний пікнік, який підготували учні 11-Б класу (вчитель Рекіс Н.М.) Під час заходу Хорощак Андрій продемонстрував дослід «Чарівне перетворення: апельсин, лимон, яблуко». Гуляк Назар провів «Хімічну хірургію». Комарницький Михайло продемонстрував «Перетворення води на “вино” і навпаки». Сагайдак Володимир провів хімічний дослід «Молочна ріка». Дідур Іван продемонстрував «Горіння цукру в полум’ї пальника».

Вчителі хімії та біології активізували розумову та пізнавальну діяльність під час проведення відкритих уроків: урок хімії у 9 класі на тему «Насичені одноатомні спирти» (вчитель Мартинюк І.І.); урок хімії в 10-А класі на тему «Лужноземельні елементи та магній» (вчитель Рекіс Н.М.); урок хімії в 11-Б класі на тему «Розв’язування розрахункових задач з теми “Нітрогеновмісні органічні сполуки”».

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg