10 травня 2021 року в Бучацькому ліцеї ім. Св. Йосафата відбулися «Козацькі забави» серед учнів 8-11 класів.

Команди найсильніших та найспритніших, учнів 8 класу «Геркулес», учнів 9-х класів «Хортиця», учнів 10-х класів «Душа» та 11-х класів «Стріла», демонстрували козацький гарт та силу. Ліцеїсти змагалися у різних конкурсах:
представлення команд;
перетягування канату;
стрільба з пневматичної зброї;
удари на точність (попадання м’ячем в трубу);
битва подушками на колодах.

Кожне змагання мало своїх переможців. Так у конкурсі метання гранати перемогли учні 9-х класів, в битві подушками — восьмикласники, найсильнішими у стрільбі були учні 11 класів, найкраще попадали м’ячем у трубу — десятикласники, під час перетягування канату найкраще відзначилися учні 9 і 10 класів.

Під час естафет козаки-ліцеїсти показали свою силу та спритність. Переможці були вибрані з двох вікових груп 8–9 та 10–11 класів. У старшій віковій групі перемогу здобула команда 10-х класів «Душа», здолавши одинадцятикласників. А в молодшій — команда 9-х класів «Хортиця». Та не так вже й важливо, хто переміг, головне що такі заходи згуртовують дітей та вчать працювати єдиною командою.

Уже традиційно «Козацькі забави» завершилися кулішем, грибною юшкою та смачненькими шашличними ковбасками. Усі задоволені та сповнені позитивних емоцій повернулися в ліцей.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg