18 квітня 2019 р. у колегіумі відбувся День цивільного захисту та  комплексних об’єктових тренувань. До участі в ньому було залучено весь колектив працівників та учнів колегіуму, які удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.

Відповідно до сценарію Дня було відпрацьовано евакуацію учнів та всіх працівників колегіуму з будівлі навчального закладу, використання індивідуальних засобів захисту через умовну надзвичайну ситуацію.

Вчитель біології Новак О.М. провела майстер-клас «Надання першої медичної допомоги потерпілим». Пізніше команди учнів 8–11-х класів взяли участь у квесті «Цивільний захист — це не жарти», під час якого пройшли 10 станцій. У ході змагань колегіанти відповідали на теоретичні запитання щодо дій під час різних надзвичайних ситуацій, демонстрували практичні вміння надавати першу домедичну допомогу потерпілим при різних ушкодженнях, здавали нормативи з одягання протигазів. За результатами квесту ІІІ місце здобула команда 9-Б класу, ІІ — 10-А класу. Переможцями стали учні 11 класу. На підсумковій лінійці директор відзначив активну участь колегіантів в «Дні цивільного захисту» та нагородив переможців грамотами.

«День цивільного захисту» пройшов організовано, динамічно і цікаво.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg