22 травня 2018 року у Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата відбувся прощальний вечір «Все буде добре», який для випускників підготували десятикласники під керівництвом класного керівника Яремко М.Ф. Ведучі свята — Тихонюк Олег та Срібний Юрій.

Випускники 2018 року були представлені в 11 номінаціях: «Містер Інтелект. Поет колегіуму. Скромність і простота. Тактовність і делікатність», «За любов до наук», «Музичний талант», «За скромність і простоту», «За спортивні перемоги», «Приховані таланти», «За любов до пригод», «Ревізор року», «За романтичну душу», «Люблю свою хату», «Найпомітніший колегіант». Для кожного випускника прозвучали гумористичні вірші. Колегіанти на згадку отримали ексклюзивні листівки.

Всі учасники свята з особливим захопленням і цікавістю переглянули відео- та слайд-фільми «Один день колегіанта» і «Погляд у майбутнє». Неабияку реакцію та бурхливі аплодисменти викликало «Колегіантське discovery». Під час заходу звучали пісні-спогади про випускників 2018 року.

У фіналі свята — актуальне інтерв’ю-відео з побажаннями від класних керівників Новак О.М, Сушириби Б.І., восьмикласників та дев’ятикласників.

Кожного випускника чекав прихований солодкий сюрприз із «прогнозом» на майбутнє.

На завершення вечора одинадцятикласники виконали неофіційний гімн «Колегіум — науки джерело», залишивши у ньому свої авторські рядки.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg 14.jpg 15.jpg

16.jpg 17.jpg 18.jpg