В ласкавому травневому повітрі
Бузковий запах ллється і бринить.
і перед церквою  врочисто, на подвір’ї,
Дзвінок останній скоро продзвенить.

Такими словами розпочалося Свято останнього дзвінка, на яке завітали поважні гості: о. Іван Майкович ЧСВВ, перший директор і відновник Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата; о. Віктор Квасній ЧСВВ, провінційний секретар; о. Йосиф Кралька ЧСВВ, економ Василіянської семінарії в Брюховичах, о. Теодор Нагорняк ЧСВВ, ігумен Бучацького монастиря отців Василіян, о. Йосафат Фітель ЧСВВ, духівник колегіуму. Вони звернулися до колегіантів такими словами: «Дорогі випускники, ви — майбутнє нашої нації і тільки вам належить право будувати історію свого життя та країни. Ваш життєвий шлях — це великий дар Божий, тому пройдіть його гідно, щоб залишити про себе тільки гарні спогади.»

Директор колегіуму о. Іриней Гумен, ЧСВВ, привітав зі святом Останнього дзвінка та нагородив колегіантів почесними грамотами за високі успіхи у навчанні та за активну участь у житті колегіуму.

Вже стало традицією щороку вшановувати пам’ять загиблих Героїв, захисників України, серед яких є і наш випускник 2009 року Ігор Костенко. Право покласти квіти до меморіальної дошки І. Костенку надали кращим учням колегіуму: Нечесному Ярославу та Маложенському Дем’яну. Нехай його приклад гідності і відваги, молитви і праці, наполегливості і мужності проявляється у вашій відданості миру, добру і справедливості!

Зі словами вітання звернулися до випускників класний керівник 11-Б класу Семенків Л.Г., мама п. Людмила Гаврилюк, прем’єр-міністр колегіуму Дякун Назар та друзі-колегіанти.

На закінчення свята ведучі Озарко Микола та Тимків Назар запросили випускників пройти коридором вишитих маминими руками рушників до Божого храму та виконати гімн колегіуму і молитву «Під Твою милість прибігаємо».

А в храмі священики благословили присутніх і окропили свяченою водою.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

10.jpg 11.jpg 12.jpg

13.jpg 14.jpg 15.jpg

16.jpg 17.jpg 18.jpg

19.jpg 20.jpg 21.jpg

22.jpg 23.jpg 24.jpg

25.jpg 26.jpg 27.jpg

28.jpg